Styremøte NDR 10/8-13

 

Referat fra styremøte NDR 10/8-13
 
Sted: Røed-camping, Risør.
Tilstede: Bjørn Arild, Lena, Stian Benny, Ole, Gjermund & Anne.
 
1.      Referat fra forrige møte ble godkjent.
 
2.      Nordisk mesterskap (Landskamp) 2015: Sørlandet er blitt foreslått som teknisk arrangør, dette er per i dag muntlig bekreftet at er i orden. Et endelig og skriftlig svar, og en besvart søknad om arrangementet skal foreligge senest 31/12-13. Obs dato for arrangementet, viktig at det legges minimum 3 dager unna Sveriges SM som skal arrangeres i slutten av november.
 
3.      NM-småhund fremover: Muntlig per i dag ok. 2013-Trøndelag, 2014-Østfold/Mysen, 2015-Vestoppland/Osebakken.
 
4.      Nettsida/Gjesteboka: Fortsatt mye dårlig språkbruk og «drittslenging». Det er kommet tilbakemeldinger bl.a på Rep.møtet fra Forbundet, og også fra Sverige og Finland, i tillegg til norske medlemmer. Hvor mye skal det gis spillerom for på nett, uten at dette setter NDR i et dårlig lys og blir et skremsel for nye/potensielle medlemmer? Er en mulighet å fjerne Gjesteboka? Fordeler/ulemper med dette? Skal drøftes på åpent medlemsmøte senere på Landstreffet.
 
5.      Landstreff 2014: Østlandet/Biri, Jubileumsutstilling for Forbundet. Utstilling over to dager, med storcert begge dager. Bo Valin dømmer 1.dag, og Katarina Forsberg dømmer 2.dag. Østlandet er pliktige til å hente dommer på flyplassen. Vestoppland ordner retur. Østlandet ordner også 1 person for hjelp med katalogsalg/parkering el.l. Det ble også foreslått å invitere samtlige hannhunder på Hannhundlista til å stille på utstillinga og/eller i raseparade.
 
6.      RS: Info om Jubileumsutstillinga ble gitt. Det ble også informert om småjusteringer på jaktprøvereglementet. Disse småjusteringene vil evt komme videre til lokale harehundklubber, som igjen tar dette videre når det foreligger.
 
7.      EVT:
Landstreff 2015: Vestfold foreslått, da det er 10 år siden de sist arrangerte. Dette må tas en avgjørelse på frem til neste styremøte i NDR. Gjermund tar dette videre. Det er også utarbeidet retningslinjer for arrangør av Landstreff, disse vil bli sendt til sekretæren i alle lokalringene, slik at disse kan tas i bruk. Sekretæren i hver lokalring står ansvarlig for å ta dette videre til styret i sin ring.
Rasestandard/feilpremiering: Det oppleves at tisper på 37cm og hanner på 39cm premieres, selv om det står i rasestandard at disse hundene skal ha 0.pr. Dette må gjøres noe med, da det ikke er ønskelig for rasen å avle på slike høyreiste/luftige hunder.
NDR videre: Hva kan styrke/svekke klubben?? Alle lokalringer må tenke rekrutering, det er også sunt med nye folk i de ulike vervene både lokalt og sentralt. Møte i romjula med mer fokus rundt dette. Deltakere blir styret i NDR, og tidligere ledere i NDR vil også inviteres.
 
 
-Ref. Lena Halvorsen-
 
Antall besøkende: 6950004 - Online: 32 - Sist oppdatert: 22.07.2023 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem