Drever Annonser

  

* VALPER / UNGHUNDER TIL SALGS - VENTES *

 

  • Medlemmer av Dreverringer i Norge annonserer gratis, enten det er tispeeier eller hannhundeier. Dette forutsetter at det er det betalende medlemmet som står som kontaktperson.
  • Norsk Dreverring står ikke for innholdet i annonsene!
  • Annonsøren selv formulerer teksten, og må da stå for innholdet. Det er ikke webansvarlig som lager annonsen.
  • Annonsøren må sende sammenhengende tekst som er ønsket som annonse, til webansvarlig i Word-format, eller som vanlig tekst i e-post. Eventuelle bilder (max 2 stk) sendes som vedlegg i samme e-post. Ved spørsmål kan webansvarlig kontaktes.
  • Direktelinker til andre nettsteder som f.eks finn.no er ikke tillatt grunnet fare for virus. Linker (uten direktekobling) kan benyttes dersom det er til kennel/oppdretters egen side.
     

 

 

Drevervalper ventes ca 12. Juni

J, NOoSEUCH Stuttfot`s Øydis (NO51723/12) er bekreftet drektig etter paring med SEJCH Stjærnskogens Atos (SE37542/14). Forventet fødsel ca.12.juni.

Valpene blir 7.generasjon i Stuttfot-familien, med godt over 200 valper siden 1985.  Gjennom årene har det blitt mange utstillings- og jaktchampioner, med både NM-vinner og Nordisk Mesterskap.  Men viktigst av alt -  mange fornøyde eiere av Stuttfot-hunder.

Stuttfot`s tispelinje er kjent for godt gemytt, solide og styrbare jaktegenskaper samt et meget godt eksteriør.

Med Stjærnskogens Atos drar vi inn meget sterke jaktlinjer fra både Finland og Sverige, med spesiell vekt på lavest mulig risiko for jaktødem.

 

For valp ta kontakt med: Torben Hedegart, 3618 Skollenborg. Tel. 93644445.  hedegart@hotmail.com

 
 
 
 
 
 
 
Drevervalper ventes uke 14 
 
Drevervalper blir født uke 14 etter Nordisk,Norsk,Svensk og Dansk Utstillings Champion Klingagårdens Lucy og Slagstigens Urax .

Lucy har mange premieringer på jaktprøve 17 starter,som har har gitt 15x1 og 2x2 Pr .Cacib,Bir,Bim,Cert ,Ck på utstilling. 

 Urax har 1+1 rå, 1+2 Hare, 2Rå,2 hare på 5 jaktprøve starter. Bir, Cert.Ck på utstilling.  Begge er jaktpremiert på hare flere ganger.Champion og jaktpremierte kullsøsken.Utmerkede jakt og familiehunder. Lucy har jaktpremierte avkom med Bir på utstilling  som er 2 År gamle.  Landskamp Vinnere ,Norske og Svenske Mestere i stamtavlen. Lucy er

Jaktprøve vinner i Norge flere ganger og i Sverige. Klubbmester småhund 2017 ,Årets Småhund 2015 i Vestoppland HHK. Årets Drever I Østlandet DR 2017.Selges reg i NKK, chippet,vaksinert,markkur.Godkjent av avlesrådet for drever i Norge og Sverige.

Kun Seriøse henv. RONNY ENGEN.Mob 99151439.

 

 
Antall besøkende: 4117840 - Online: 38 - Sist oppdatert: 20.05.2018 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem