Rettningslinjer for bruk av nettsiden

12.09.2012
Rettningslinjer for bruk av nettsiden

Her er en oversikt over ulike rettningslinjer for bruk av nettsiden til drever.no

 

RETTNINGSLINJER FOR BRUK AV NETTSIDEN
 
Ø Annonsering / dreverannonser
·        Innebærer annonsering av valper som ventes / selges, og også unghunder.
·        Medlemmer av Dreverringer i Norge annonserer gratis, enten det er tispeeier eller hannhundeier. Dette forutsetter at det er det betalende medlemmet som står som kontaktperson.
·        Norsk Dreverring står ikke for innholdet i annonsene!
·        Annonsøren selv formulerer teksten, og må da stå for innholdet. Det er ikke webansvarlig som lager annonsen.
·        Annonsøren må sende sammenhengende tekst som er ønsket som annonse, til webansvarlig i Word-format, eller som vanlig tekst i e-post. Eventuelle bilder (max 2 stk) sendes som vedlegg i samme e-post. Ved spørsmål kan webansvarlig kontaktes.
·        Det kan max brukes 2 bilder i annonsen.
·        Direktelinker til andre nettsteder som f.eks finn.no er ikke tillatt grunnet fare for virus. Linker (uten direktekobling) kan benyttes dersom det er til kennel/oppdretters egen side.
 
 
Ø Forsiden
·        Nyheter som kan annonseres på forsiden, skal være aktuelle og åpne for alle av Norsk Dreverrings medlemmer. For eksempel åpne arrangementer, nyheter om helse, Landstreff, Landskamper, NM, retningslinjer, reglementer, ol.
 
 
Ø Gjestebok
·        I Gjesteboka kan medlemmer av NDR poste innlegg etter eget ønske. Her skal det være rom for ulike debatter og meninger, så lenge ikke enkeltpersoner eller hunder blir “hengt ut”.
·        Det forventes også at diskusjoner holdes på et saklig nivå, og at et normalt språk blir brukt.
·        Usaklige og støtende innlegg vil bli slettet.
 
 
Ø Hannhundliste / anbefalte parringer
·        Hannhunder og parringer som er godkjente av avlsrådet blir oppført på Hannhundlista/Anbefalte parringer så snart webansvarlig mottar en bekreftelse fra Avlsrådet.
·        Yttligere informasjon om hannhunden, dvs. resultater på prøver/utstillinger, HD-status, bilde osv er det opp til eier selv å få ut på nett. Status for parring/valper ledige er oppdretters ansvar å få oppdatert. Dette gjøres ved å sende sammenhengende tekst (enten i Word-format, eller i vanlig tekst i e-posten) og evt bilde som vedlegg til e-posten, som sendes webansvarlig.
·        Det er eiers ansvar at tekst/bilde samsvarer med hunden som er godkjent til bruk på Hannhundlista i NDR, og han/hun må selv stå for innholdet. Ved oppdateringer av parringer/valper ledige, er oppdretter ansvarlig for at innhold er korrekt.
 
 
Ø Jakt/utstillingsresultater
·        Under denne fanen skal (fra 01.01.2012) hele resultatlister legges ut, i tillegg til evt bilder. Dersom det f.eks kun sendes inn bilder av BIR/BIM fra ulike utstillinger, vil disse bli plassert under fanen “Medlemmers bilder”, frem til en fullstendig resultatliste foreligger.
 
 
Ø Medlemmers bilder
·        Hver av lokalringene i NDR har en egen side hvor medlemmer kan sende inn bilder/tekst som de ønsker å dele med andre dreverentusiaster. F.eks fra jakt, turer, osv. Innsender er ansvarlig for tekst og bilde.
·        Stoff som ønskes ut på disse sidene kan enten sendes direkte til webansvarlig, eller via styret i lokalringen det gjelder. Husk å skrive hvilken lokalring stoffet gjelder!
 
 
Ø All post som sendes webansvarlig
·        Skal være merket med et emne/overskrift! E-poster uten emne vil ikke bli åpnet. Dette grunnet mye virus-relaterte e-poster. Når avsender skriver et emne på e-posten, er det mindre sjans for at et virus åpnes.
·        Alle e-poster vil bli besvart av webansvarlig når de er behandlet (som regel innen en uke).

 

 
Andre aktuelle saker
 
Antall besøkende: 7192346 - Online: 73 - Sist oppdatert: 17.02.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem