Til medlemmer i Sørlandet Drever Ring .

16.08.2015

 

Til medlemmer i Sørlandet Drever Ring

 

Tidligere i år ble det dessverre avgjort at dreverringen på Sørlandet skulle avvikles. Midler som dere hadde i lokalringen er overført til Norsk Drever Ring og står disponibelt til en eventuell ny ring. Vi har jobbet en del med å kunne starte en ny klubb for medlemmene, men har dessverre ikke lyktes med dette.

Drever miljøet på Sørlandet er stort og vi mener det er et godt grunnlag for en egen ring hos dere, aktive lokalringer skaper gode aktiviteter både for hundene og eierne. Dette vil også være positivt for Dreveren lokalt, slik at flere velger denne rasen som sin neste, når de ser lokalt engasjement. Vi håper at noen av dere medlemmer kan ta initiativ til å kunne starte en ring igjen, noe vi i Norsk Drever Ring selvfølgelig vil være behjelpelig med dersom dette er nødvendig.

Medlemmer vil bli overført til Telemark, da dette er ringen som er geografisk nærmest for å bli ivaretatt som betalende medlemmer i Sørlandet drever ring. Medlemskapet i Telemark drever ring vil være gratis ut dette året med de rettigheter dette innebærer, og kan neste år velge om medlemskap fortsatt ønskes for å kunne delta på Drever ringens aktiviteter som blant annet landskamp.

-Styret i NDR-

 

 

 
Andre aktuelle saker
 
Antall besøkende: 7192450 - Online: 85 - Sist oppdatert: 17.02.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem