Nordisk Mesterskap 2015

04.12.2015

 Nordisk mesterskap 2015

Nordisk mestere skap for Drever gikk i Telemark, med hovedkvarter på Vindfjeltunet som ligger på grensen mellom Telemark og Vestfold. Dette ga oss muligheten til å ha terreng både i Telemark og Vestfold, vi hadde 3 terreng i Vestfold og 9 i Telemark. Alle terreng hadde både hare og rådyr noe som ga alle deltakere like muligheter. Vi vil takke alle dommere og kjentmenn som alle gjorde en glimrende jobb under dette mesterskapet. 

På torsdag kom alle deltakere til Vindfjelltunet hvor vi hadde en sammekomst med noe mat og god drikke og hyggelig samvær frem mot defilering. Under defilering ble samtilige hunder sjekket for chip, dette under ledelse av Anne Marit Olsen og Ole Lund, De gjorde en kjempeinnsats for oss i Drever Ringen både under defilering og utregning av resultater samt registerte resultater på NKK. Etter defilering gikk alle til sengs og tipper at hundene fikk den beste sengeplassen og at eierne lå på teppet ned på gulvet for å få best mulig oppladning for stjernene. 

På fredag startet frokosten allerede 05.30 da det terrenget som lå lengst vekk hadde ca en time å kjøre, etter en god frokost reiste alle ut til terrengene klare for slipp klokken 08.00. Meldinger til dreiebok kom inn på løpende bånd og hele 9 av 12 bikkjer gikk til en første premie, enkelte gikk til to første. Stuttfot Ø-Timber trakk det lengste strået og kjørte en første hare før første rådyr blei sikret etterpå, Skontorpgårdens Frida kjørte to første på rådyr og sikret andre plass samt CACIT. Marco Jønssons Mollie kom på tredje med to første rådyr men hadde to EP laverene enn Frida. De øvrige Norske med Sagløkken`s B-Luna, fører Arild Andersen, og Blokbergs Vivva, fører Terje Korsmo kom på henholdvis fjerde og femte plass. Et kjempe resultat for de norske hundene som sikret et sterkt lagresultat med en klar første plass. Sverige ble nummer to og Finland på tredje.

Etter komkuransen hadde vi noe enkel mat før middag som ble servert klokken 19. Må si at det var et imponerende vertskap på Vindfjelltunet som gladelig stod opp for å lage frokost til deltakere samt utmerket mat hele helgen. Etter at julemiddag og dessert var inntatt var det premie utdeling kl 21, hvor mange var spente på resultatet både av deltakere og alle som fulgte oss underveis. 

Lørdag morgen reiste Finner og Svensker hjem igjen, og vi i styret i Telemark Drever Ring håper alle hadde en fin dag. Alle våre sponsorer sender vi en stor takk til som gjør det mulig å arrangere dette for uten disse og frivillige kunne vi ikke arrangert dette. 

Mvh

Styret i Telemark Drever Ring ved sekretær Kenneth Johnsen

 
Andre aktuelle saker
 
Antall besøkende: 7192328 - Online: 78 - Sist oppdatert: 17.02.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem