Landstreffet 2022

10.04.2022

5 og 6 juni går årets landstreff av stabelen.

Det er Buskerud og Vestfold Drevering som i år inviterer til to dager med drevermorro på Lampeland. Som dere ser så er dette pinsehelgen og vi håper så mange som mulig av dere tar en aldri så liten pinseferie her på Lampeland.

Søndag 5 juni

På landstreffet vil det tradisjonen tro bli holdt raseparade. For å få til dette trenger vi selvsagt hjelp fra dreverne. Er din hund jakt og utstillingspremiert så meld den på raseparaden. Dette gjør du ved å sende litt info om hunden til oss på  norskdrever@gmail.com. Navn og alder på hunden, titler eller resultater og kanskje kort om hvordan hunden din er. Her vil du få se et flott utvalg representanter for Dreverrasen. Paraden finner sted på utstillingsplassen som ligger i gå-avstand fra hotellet. Vi håper vi får se mange drevere i paraden som starter kl 1300.

Kl. 1500 starter Årsmøtet i Norsk Dreverring med påfølgende utdelinger av utmerkelser, championatskjold mm. Har du saker som du vil ha behandlet på årsmøtet så må de være styret i hende senest 8.mai. Har du forslag til representanter til styret så må valgkomiteen ha info om dette senest 8.mai. Årsmøtet blir avholdt på Lampeland hotell.

Kl 1900 er det felles bespisning for dem som ønsker dette. Middagen vil også finne sted på Lampeland hotell.Til middag blir det servert en gryterett med ris. Her kan en forsyne seg så mange ganger en selv ønsker. Prisen for middag er kr 245. Det er da kaffe inkludert i prisen. Under middagen vil det bli filmvisning. Høgfoss og Falla viser en av sine berømte jaktfilmer. Dette anbefales dere på det sterkeste å få med dere. Ser ikke bortifra at vi får trimmet lattermuskelen også.

Mandag 6.juni

Utstilling. Buskerud Harehundklubb arrangerer utstilling på Lampeland. Nærmere info om starttidspunkt og oppmøtetid vil påmeldte som vanlig få info om av arrangørklubb.Vi håper selvsagt så mange som mulig melder dreveren/e sin/e på utstillingen. Påmelding via dogweb.

Overnatting-bestilling.

Arrangør har forhandlet frem en svært gunstig pris for overnatting på Lampeland hotell. Prisen er kr 675 pr. person i dobbeltrom. Kommer du alene og ønsker enkeltrom er det kun kr 300 ekstra.Og dreveren? Den kan du kostnadsfritt ta med deg på hotellrommet så lenge den er i sitt bur. Booking gjør hver enkelt til Lampeland hotell på tlf 32 76 09 00 eller på www.lampeland.no Det samme gjelder om du skal delta på middagen søndag kveld. Gi beskjed om at du skal delta på arrangement i regi av Dreverringen når du kontakter hotellet, dette for å få riktig pris. For dere som ønsker annen overnatting enn hotell på landstreffet så kan vi anbefale nyåpnede Neset Skydsstasjon Kro, camping og hytteutleie. Her kan du komme med bobil, campingvogn eller slå opp telt. Plassen ligger bare 6 minutter med bil fra utstillingsplassen. Tlf nr for bestilling er 99869785.

Vi gleder oss til å se dere!

 

 

 

 
Andre aktuelle saker
 
Antall besøkende: 7192736 - Online: 108 - Sist oppdatert: 17.02.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem